Get to know us

What is YourLocal, og what do we stand for?

YourLocal er en socialt ansvarlig virksomhed, som hjælper lokale forbrugere med at spare penge og mindske madspild i samarbejde med deres favoritbutikker og -restauranter i nabolaget. På YourLocal-appen kan butikker lave tilbud på mad, der skal sælges her og nu og underrette brugere i nærheden, som ønsker at gøre en lækker handel lige inden lukketid. YourLocal er en simpel løsning til at spare penge, købe god mad og dermed redde det fra skraldespanden. 

På appen kan du følge dine lokale butikker og restauranter og modtage en besked, hver gang de har mad i overskud. Du kan herefter købe maden direkte i appen med op til 70 % rabat og hente det, indtil butikken lukker. YourLocal er en løsning, der gavner alle – forbrugere, lokale butikker og klimaet. 

This is how it started

YourLocal began as a group chat på Vesterbro og blev igangsat af vennerne Sebastian & Kasper. Idéen var at connect local stores and consumers in the fight against food waste. Every time a store had a surplus of food, the group chat started and friends and family received great offers on surplus madvarer. Denne løsning blev hurtigt populær, og i 2015 skabte de to venner den første danish app, der fighting food waste.

The meaning of it all

Why do we actually do this?

En tredjedel af al mad går til spilde. Alene i Danmark smider vi mere end 814.000 tons mad ud årligt, hvilket svarer til mere end 13 mia. kroner. Cirka en tredjedel af den mad, der produceres, indtages aldrig. Denne mad er enten gået tabt i transporten på vej til forbrugeren eller spildt i restauranter, butikker, hjem eller institutionelle omgivelser. Over 10 % af verdens samlede energiforbrug bruges til at skabe fødevarer, der aldrig forbruges, og ca. 8 % af udledningen af drivhusgasser skyldes produktion, forsendelse, opbevaring og forarbejdning af mad, der går tabt.

With us you get delicious & freshly-made mad fra blandt andre:

SMAG-LOGO-2021-white

What our partners are saying