YOURLOCAL NEIGHBOR

I Danmark bliver der smidt mere end 247.000 tons mad ud fra danske husstande om året. En del af dette spild kan nu reddes fra at ende i skraldespanden ved hjælp af YourLocal-appen, som med et nyt initiativ ved navn YourLocal Neighbor, gør det muligt at videregive overskydende mad til dine naboer. 

Sådan virker YourLocal Neighbor

Giv din overskudsmad til din nabo

YourLocal Neighbor fungerer ligesom resten af YourLocal-appen. På samme måde, som når du henter overskydende mad fra den lokale bager eller restaurant, kan du som bruger af appen tage et billede af det mad, som du ikke længere har brug for. Så længe det er uåbnet og holdbart. Herefter har personer i nærheden mulighed for at komme og hente overskuds-maden, så den ikke ender i skraldespanden. 

DOWNLOAD APPEN OG
PRØV DEN NYE FUNKTION

Sådan lægger du en gratis madvare op

Sådan reserverer du en gratis madvare

SÅDAN GIVER DU MAD VÆK

Læg en gratis vare op

Har du madvarer i dit hjem, som du ikke skal bruge, og vil du give dem videre for at mindske madspild? Giv det væk for 0 kr.

Scan

Det er nemt at gøre en forskel - du skal blot scanne eller tage et billede af din vare og sætte den til gratis afhentning i et tidsrum, som passer dig.

Aftalt afhentning

Dit lokalområde vil blive aktiveret, og din vare kan reserveres og afhentes. Aftal selv afhentning med dine naboer.

Giv din vare videre

Giv din overskudsvare videre til en nabo, som har brug for den, og vær med i kampen mod madspild. Tak for din indsats.

DET SIGER LOKALE NABOER OM YOURLOCAL NEIGHBOR

Sådan kan du også gøre en forskel

Fremtiden handler om at stå sammen!

Hos YourLocal mener vi, at kampen mod madspild skal kæmpes i fællesskab!

Derfor har vi valgt at indgå et strategisk partnerskab med Danmarks største madspildsorganisation – Stop Spild Lokalt.

Stop Spild Lokalt og YourLocal skal i fællesskab sørge for at redde både store og små partier overskudsmad i detailhandlen. Derudover skal YourLocal, i samarbejde med Stop Spild Lokalt og deres 800 frivillige, undersøge nogle af de hyppigste årsager til madspild og sammen udvikle fremtidens bedste madspildsinitiativer. Sammen kan vi gøre en stor forskel!