Skab balance mellem arbejde og fritid

YourLocal madspildsapp

Man kan tit komme til at glemme sig selv, når der både er travlt på arbejdet og derhjemme. Ugerne går og weekenderne bliver glemt. Det kan ske for os alle, og typisk ender det ud i, at man ikke får prioriteret hverken morgenmad, frokost eller aftensmad.  

Det tager både tid og penge at handle ind og lave mad, hvilket hurtigt kan blive en tendens til at man bestiller take away eller køber en salat hos den lokale cafe i stedet. Selvom det kan give lidt ekstra på overskudskontoen, trækker det også på din bankkonto. 

Så hvordan kan du spare penge og springe indkøb og madlavning over? Det er her, at YourLocal kan blive en stor hjælp for dit madbudget. På madspilds-appen kan du nemlig både finde juices til din morgenmad, sandwiches til din frokost, salater til din aftensmad og meget mere. Du kan støtte dine favorit butikker i lokalområdet, som har mad i overskud. Du redder altså ikke kun dit overskud og budget, men også din samvittighed med det mad, som ellers ville lande i skraldespanden. 

At redde et overskudsmåltid kan være med til at give dig overskud til de ting der betyder noget. Hvad end det er at få gennemført et projekt på arbejdet, have tid til ens venner eller få set de sidste afsnit af ens serie. 

 

Foto: Sofie Hvidtved